diumenge, 16 d’octubre del 2011

Els wikis

Què és un wiki i per a què serveix?






Treball col·laboratiu:
 Aquest treball es tracta de col·laborar amb la Viquipèdia http://ca.wikipedia.org/wiki/Portada
ampliant la informació d'una definició que es troba en aquesta pàgina web, concretament la lateralitat creuada: http://ca.wikipedia.org/wiki/Lateralitat_creuada Aprofintant el coneixement del Wikispaces per fer treballs col·laboratius hem creat un compte comú per tal de compartir tot el que havíem anat trobant sobre aquesta temàtica http://gtic-wiki.wikispaces.com/
Alhora cadascú es va fer un compte individual per anar penjant la informació que anava trobant. http://larawiki.wikispaces.com/ 


Paral·lelament cadascú es va crear un compte a la Viquipèdia per tal de poder-hi entrar i fer els canvis necessaris en l'entrada en la qual volíem afegir informació nova (el meu nom d'usuari és laragticwiki). 
Se'ns va acudir buscar una paraula citada a la classe d'educació física “la lateralitat creuada”. Vam veure que no hi havia massa informació i vam corroborar a través de diverses fonts que l'explicació que hi havia era incorrecte.
Vam llegir-nos el llibre d'estil de la Viquipèdia http://ca.wikipedia.org/wiki/Viquip%C3%A8dia:Llibre_d%27estil per saber quina normativa calia seguir i l'estructura formal que havíem de realitzar.
A l'hora de formular l'entrada vam llegir la pàgina d'ajuda http://ca.wikipedia.org/wiki/Viquip%C3%A8dia:Com_explorar_la_Viquip%C3%A8dia després vam afegir al quadre “inicieu l'article” el nom de “lateralitat creuada”. Al obrir-se una pàgina, cadascuna de nosaltres va fer la seva entrada a la Viquipèdia penjant la informació nova que havia trobat com també els links d'on haviem tret la informació per tal de corroborar que fos certa. 

Un cop tot penjat altres usuaris de la Viquipèdia han col·laborat amb la nostra entrada. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada