dijous, 12 de gener del 2012

Es tanca una etapa i se'n comença una altra de nova!

El primer semestre del primer curs de Grau d'Educació Infantil ha finalitzat. Amb ell, l'assignatura de GTIC (Gestió de la Informació i TIC) s'ha acabat, com també Educació Física, Visual i Plàstica, Música, COED (Comunicació Oral, Escrita i Digital) i el Seminari.

Per aquest motiu, la finalitat del bloc canviarà. En un principi es basava en penjar els apunts que anàvem fent a classe (sobretot els de GTIC), les eines que anàvem aprenent a utilitzar i els diferents recursos que treballàvem o comentàvem. També hi vaig penjar material que vaig creure interessant, relacionat amb l'educació, encara que no era necessari.

A partir d'ara vull publicar recursos educatius i informació educativa que consideri rellevant amb tots vosaltres. És possible que també acabi compartint alguna informació de les assignatures que tindré aquest segon semestre, però no ho puc assegurar perquè no sé com seran. Potser no publico tant sovint com aquest semestre ja que no crec que disposi de tant temps, però procuraré fer-ho setmanalment.

Espero que us hagi sigut d'ajuda aquest blog i que el seguiu visitant amb les novetats que hi aniré afegint.
Per acabar us convido a veure una exposició presentada per Tantàgora, on participarà Roser Ros. Vam tenir el privilegi de sentir dos contes seus l'últim dia de Seminari, a la Facultat. Anteriorment a Seminari la nostra mestra ens havia explicat un conte de l'autora, de fet un dels que va explicar el dia que va venir a veure'ns.
Us vull presentar el regal que ens va fer la nostra mestra de seminari, "Carta d'un infant". És un text que val la pena llegir per reflexionar-hi.






Cliqueu aquí per veure més informació sobre l'espectacle.

Fins aviat!




1 comentari:

  1. Celebro que continuis penjant informació interessant sobre educació!

    Aprofito per felicitar-te pel Blog i la feina feta!

    ResponElimina